Miskolc Tulipán köz
Direct-Print üzlet

+36 20 80 10 845

miskolcgravir@gmail.com

Bélyegző készítés és gravírozás Miskolcon

Dupla Valentin napi AKCIÓ  Fényképes szerelemlakat
bögre akció valentin napra  fényképes gravírozott szerelemlakat
Valentin napra kulcstartó idézettel  Világító toll gravírozással
Valentin napi kulcstartó  gravírozható világító toll
Dögcédula készítés Miskolc  Kutyabiléta készítés több szinben
dögcédula készítés miskolc  kutyabiléta
Egyedi gravírozott italos dobozok  Baba neves felirat gravírozással.
boros és pezsgős doboz miskolc baba neves dísz
3D gravírozott üveg hasábok készítése  Fényképes tükör gravírozás
3D gravírozás miskolc  Fényképes tükör
Serlegek és üvegplakettek Karkötő, gyűrű, medál gravírozás
serlegek gravírozása ékszer gravírozás
Márkás tollak gravírozással  Ipari alkatrészek lézeres jelölése, gravírozása
mark toll  ipari alkatrészek gravírozása
Szerelemlakat gravírozás  Fotógravírozás medálra
lakat gravírozás szerelemlakat készítés  medál gravírozás
Tollainkra ingyen gravírozunk  Öngyújtók gravírozása
Parker tollak minden alkalomra  öngyújtó gravírozás Miskolcon
Fényképes tükör óra készítés  Fényképes bögre készítés
fényképes tükör óra  fényképes bögre készítés
Világító tollak Italos dobozok készítése
világító toll pálinkás doboz készítés
Bélyegző készítés 10 perc alatt  Fényképes naptár készítés
Bélyegző miskolc bélyegző készítés miskolcon 10 perc alatt  naptárkészítés
 Klímaszerelés Miskolcon és környékén
 Klímaszerelés miskolc gree klíma

 

  Szerkeszd meg ONLINE termékeinket és rendeld meg itt!

                                        fényképes tükör

Különleges tükör olyan fotóval amilyennel Te szeretnéd.

Kizárólag üzletünkben vagy webshopunkban vásárolható meg ez a gyönyörű termék.

Speciális tükör a legmodernebb technológiával megmunkálva.

Kristálytiszta reflexió (tükröződés) és tűéles fotó.

Szöveget és logót és fényképet egyaránt kérhetsz rá,

webshopunkban meg is szerkesztheted.

MEGRENDELEM!

 

 

 Szerelemlakat készítés itt !!!

 

 

Bizonyára gravírozással kapcsolatban keresgél, és jó helyen jár! Cégünk lézeres és mechanikus gravírozással foglalkozik és már sok    partnert tudhat magáénak mind céges, mind pedig lakossági részről. Oldalunk készítésekor igyekeztünk egyszerű menürendszert készíteni. Két főbb kategórián belül válogathat: lézer- és mechanikus gravírozás. Kérjük, ha kérdése van hívjon minket és igyekszünk  segítségére lenni.

Azoknak ajánljuk ezt az oldalt, akik ajándékot szeretnének készíttetni, vagy egyedi terméket akarnak vásárolni. Különféle alkalmakra válogathat és a megfelelő ajándékot üzletünkben elkészítjük, törekedve a leggyorsabb kiszolgálásra: esküvői ajándékok, ballagási ajándékok, fényképes bögre, fényképes ajándékok , egyszerű feliratozott ajándékok, fotóval ellátott ajándékok, gravírozott és vágott fa ajándéktárgyak, gravírozott falióra, öngyújtó gravírozás, ékszer gravírozás, iprai gravírozás és jelölés, fotó és 3d gravírozás. Ajándékozásra készülve mindíg felmerül a kérdés "mit vegyek neki?" ezért hoztuk létre oldalunkat, így minél több ajándék ötletek széles választékával. Ajándék ötleteink férfiaknak és ajándék ötletek nőknek egyaránt találhatóak oldalunkon és sok esetben egyedi ajándék tervezésre is van lehetőség. Gravírozott ajándék tárgyakat már online felületen is szerkeszthetővé tettük így egy vadonat új társoldalt is létrehoztunk a goengrave.com oldalt. Itt lehetőség nyílik arra, hogy elkészítsük egyedi ajándékunkat, legyen szó esküvői ajándékról, vagy évfdordulóra szóló ajándékról de még ballagási ajándékok tekintetében is sok lehetőséget kínál.

Nemrég elkészült vadonat új webshopunk, ez Magyarország első olyan online boltja, ahol a vásárló teljesen egyedi ajándékot tervezhet és rendelhet meg online. A teljes folyamat online történik a tervezésen át a megrendelés és fizetési szakaszig. Amit online webshopunk kínál az a szerelemlakat tervezés és megrendelés, egyedi gravírozott boros és pezsgős doboz tervező és megrendelő felület, valamint az egyedülálló egyedi fényképes falióra tervező és megrendelő modul. Oldalunknak köszönhetően, nincs sorban állás és emellett teljes szabadságot élvezhet az ajándék kiválasztása és tervezése során. Egyedi szerelemlakatokat már sokan készítenek, azonban bizonyos korlátokon belül zajlik a tervezés és a minőség sem éri el sokszor a kívánt szintet. Szerelemlakat készítő modulunk lehetővéteszi, hogy tökéletesen saját tervezésű szerelemlakatot "készítsen" a kedves vásárlónk! Tekintse meg ÚJ webshopunkat itt!:Webshop

 

Bélyegzőre van szüksége?

 

bélyegző miskolc, bélyegző azonnal Miskolcon, olcsó bélyegző, gyors bélyegző

10-15 perc alatt (a lenyomat méretétől valamint gépünk foglaltságától függően) elkészítjük sürgősségi felár nélkül és akár saját otthonából vagy munkahelyéről is megrendelheti online!
Online bélyegző rendeléshez kattintson ide!

Látogasson el üzletünkbe Miskolc belvárosában, a Tulipán közben, a Direct-Print-be!

 

 

 

Szerelemlakat készítés online tervező felületen!

Tekintse meg a gravírozható piros szerelemlakat képeinket!

szerelemlakat készítésszerelemlakat készítés, szerelemlakat gravírozásaszerelemlakat készítésszerelemlakat készítésSzerelemlakat készítésSzerelemlakat készítés

 

 

 

 

          

 

 

 

 

 

A szerelmesekre is gondoltunk amikor létrehoztuk szerelemlakat készítés szolgáltatásunkat. Ahogy már annyi fiatal és idősebb pár helyezett már ki lakatot a világ valamelyik szerelmesek hídjára, úgy Miskolcon is egyre népszerűbb ez a szép szokás vagy hagyomány. Két szerelmes ember kapcsolatának jelképe ez, egy lakat amibe bezárják szerelmüket és az örökkévalóság szimbóluma ként felrakják egy híd korlátjára, hogy a szerelemlakat kulcsait a vízbe dobják. Tekintse meg webshopunk kínálatát és tervezzen teljesen egyedi szerelmlakatot, ha ötlet híjján van akkor nézzen meg néhány mintát a galériánkban.

Szinte nincs olyan alkalom az életben amihez ne lehetne ajándékot adni és nyílván az ajándékozás szokása nem csak arról szól, hogy adjunk valamit, hanem arról is szól, hogy egy pici ötlettel és fantáziával lenyűgözzük az ünnepeltet. Oldalunkon szinte nincs határ ha egyedi ajándékról van szó. Fényképes ajándékok, feliratozott ajándékok és még sok más egyedivé tehető termékkel várjuk vásárlóinkat. Minőségi munkánkal igyekszünk minféle kérésnek eleget tenni, de ezen is túl számítunk vásárlóink fantáziájára is, hiszen webshopunkban a kreatív vásárlók is megtalálhatják amit keresnek. Egy fényképpel gravírozott falióra ideális ajándéktárgy lehet egy esküvőre, vagy éppen egy házassági évfordulóra, de egy születésnap és karácsonyi ajándék gyanánt is. Nemzetközi Szerelemlakat készítés oldalunkat itt tudod elérni.

                                                                            

fényképes ajándék, fényképes falióra

Így tervezhetsz saját faliórát magadnak VIDEO!

Egyedi gravírozott falióra készítés hozott fotó alapján. Ideális ajándék ha igazán személyeset és egyedit szeretne ajándékozni, legyen szó esküvőről, karácsonyról, vagy akár évfordulós ajándékról. Egy jó minőségű kép szükséges hozzá amit pendrive-on érdemes behozni, de akár olnine webshopunkban is megrendelheti az otthoni számítógépéről. Természetesen a szállítást is megoldjuk ha ön nem Miskolcon lakik. Keresse fel oldalunkat!: http://goengrave.com/hu/faliora

toll gravírozás

Így készül a toll gravírozása VIDEO!

Fém tollak gravírozása. Üzletünkben nem csak hozott tollak gravírozását vállaljuk, hanem forgalmazunk is szebbnél-szebb fém tollakat az egyeszerűtől a luxusig. Tekintse meg üzletünk toll kínálatát, biztosan megtalálja amit keres.

 fényképes bögre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fényképes bögre készítés hozott kép alapján. Egyedi fényképes ajándék gyanánt ideális választás és nem csak fehér de már színes belsejű bögrét valamint mágikus bögrét is forgalmazunk. Egy jó minőségű fotó szükséges hozzá amit pendrive-on érdemes behozni üzletünkben. Azonban ha nincs ideje bejönni vagy nincs kedve sorban állni, akkor van arra is lehetőség hogy kényelmesen otthonában saját számítógépéről megrendelje. Otthonról ezen a linken tudja megrendelni a fényképes bögrét:

http://miskolcpatron.hu/tartalmak/fenykepes-bogre-rendeles

 

 

serleg készítés miskolcon, serlegek gravírozásaKupák készítése miskolcon, serleg gravírozás, serleg miskolcserleg készítés miskolc, serleg gravírozás, gravírozás miskolconüvegplakett, plakett gravírozás miskolconüvegplakettek széles választéka, miskolc

 

 

 

 

                                                                                                                                     Serlegek és üveg plakettek. Sport eseményekre és más versenyekre rendezvényekre is kínálunk termékeket, amelyeket kiemelkedő szakmai, sport vagy más eredmények értékelése gyanánt adható. Már évfordulőra, névnapra, születésnapra és kollégájuk búcsú ajándékaként is készítettünk már üvegplaketteket és serlegeket. Jöjjön el üzletünkbe és tekintse meg kínálatunkat, ezek a termékek már másnpra elkészülhetnek ha erre van igény. A serlegek és plakettek gravírozással tehetők egyedivé, amelyekre akár egy cég logója vagy egy egyesület logója szimbóluma is rágravírozható.

 

Fényképes falinaptár készítés amit már akár otthonából is megrendelhet! Itt megrendelheti!

fényképes falinaptár készítés miskolcon, Egyedi fényképes ajándék miskolcTöltse fel oldalunkra azokat a fotókat, amelyeket látni szeretne majd a naptár oldalain, és küldje el megrendelését egy kattintással így már csak a kész fényképes naptárért kell befáradnia üzletünkbe.

Minden hónaphoz tölthet fel egyedi saját fényképeket és minden hónapnál megadhatja azokat az egyedi ünnepnapokat amelyeket fontosnak tart legyen szó egy születésnapról, évfordulóról, vagy más neves eseményről. Így biztosan nem felejti el az adott nap fontosságát!

Rendelését természetesen személyesen is leadhatja üzletünkben, ebben az esetben a fényképeket késjük pendrive-on behozni. Telefonról nem tudjuk lementeni a fotókat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A honlapunkon feltüntetett márkanevek, védjegyek és azonosító elemek kizárólag a könnyű azonosítást szolgálják, és kizárólag az adott gyártó, forgalmazó, fejlesztő, és jogtulajdonos tulajdonát képezik. Az oldalunkon feltüntetett eredeti tartalmak illetve annak minden alkotóeleme (pl. szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) a jelen honlap szerzője tulajdonát képezi, és erre a szerző minden jogot fenntart. Ezen tartalmak másolása, terjesztése, engedély nélküli felhasználása jogi következményeket von maga után.

Tekintse meg néhány videónkat!

 

Szerző: Directimpex Kft. Direct-Print Bélyegző Azonnal Miskolcon